NFF-Regio-Haaksbergen-Jesse

Tijdens de training op dinsdag en donderdag in Haaksbergen bedacht ik me dat ik mogelijk beter zou kunnen presteren als ik met een tandje zwaarder zou fietsen dit weekend. De baan heeft een aantal rechte stukken waar ik lekker uit de voeten kan en dat kan net voor dat stukje voorsprong zorgen. Dat heeft ook goed uitgepakt want ik werd vandaag in beide klassen 1e.

In de open klasse ging het mooi spannend op met Mitchel, maar in de derde bocht kwam hij, na een kleine elleboogconfrontatie, in het gras waardoor ik vrij baan had om als 1e over de streep te komen. Gelukkig is Mitchel erg sportief en nam hij genoegen met de 2e prijs. Morgen kan ik “uitslapen”, weer naar Haaksbergen om een wedstrijd van de KNWU te rijden. Helaas zonder Mitchel, die rijdt geen AK’s maar weer andere tegenstanders, we zullen zien wie dan de sterkste is.

Finale video Open Klasse 12-13 jaar


Sponsored by – BMX-Photos.com