2010-NFF-Gronings-Kampioenschap-JesseVanmorgen met het opstaan had ik al slechte zin, 6.00 uur is ook best vroeg in de vakantie..Na zo’n twee uur rijden kwamen we dan eindelijk aan, het was al een beste blubberzooi naast de baan door de regen. Toch zag de baan er best netjes uit, hoewel de bulten er wel wat spits utzagen. Iedereen die terugkwam van z’n trainingsrondje zat knetter onder de klei gespetterd. De fiets zag er niet uit, de ketting begon al vast te lopen. Dan was er nog het starthek van uit de oorlog, een man die commando’s roept en het hek laat vallen is toch niet meer van deze tijd..!

Na de eerste manche waar ik 2e werd, kreeg ik al koppijn. De baan bleek voor geen meter te lopen en stuitte ik in de bulten waardoor ik mijn snelheid en energie verloor. Toen in de tweede manche Gerwin voor me lelijk op z’n plaat ging besloot ik er mee te kappen en heb me uit laten schrijven bij de jury.

Het risico om hier te vallen en volgend week de TC in Volkel te moeten missen was het me niet waard. Dus zaten we om 13.00 uur weer in de auto terug naar huis en konden we de Supercross wedstrijd in Kopenhagen, waar Jelle aan meedoet, nog volgen op tv. Volgende week dus TC in Volkel met hopelijk weer het zonnetje erbij!

Sponsored by – BMX-Photos.com