2010-TC-4-Baarn-Jesse-01

Het is alweer een tijdje geleden dat we een TC hebben gefietst, in Mei was de laatste. Nu dus in Baarn, moeilijke baan, vooral voor mijn leeftijd. Niet alle bulten zijn te springen en achterwielen valt soms ook tegen omdat je dan zo diep moet. Lastig, lastig…

Toch maar geconcentreerd gestart en geprobeerd de juiste lijnen te rijden. Manches, kwart- en halve finale gingen goed, alles 1 gefietst. Waarschijnlijk door de kou schoot het me bij de halve ook nog in de rug, daardoor was ik bij de start in de finale niet de snelste en werd ik ook nog ingesloten door Nick en Harrie. Als 6e kwam ik de eerste bocht uit maar kon nog terugkomen tot de 4e plek.

De rugpijn was maandag nog veel erger, flink gesmeerd met sportgel en steeds een warme pittenzak in de rug gehad. Hopelijk is het van ’t weekend wel weer beter want dan staat de volgende TC in Oss op de kalender.

Finale Boys 13 – TC 4 Baarn


Sponsored by – BMX-Photos.com