2010-TC-5-Oss-JesseDe baan in Oss lag me erg lekker, beter als Baarn vorige week. Ik kon goed snelheid maken op het eerste stuk en daarmee de koppositie pakken. in de manches, kwart- en halve finale lukte me dat vrij eenvoudig.

De finale was was gecompliceerder. Ik koos bewust voor een startplaats waar ik geen last zou hebben van andere snelle starters. Plek 5 leek me wel geschikt. Mijn start was ook goed en ik ging mat Nick aan de binnenkant de eerste bocht in. Hij kwam daar net iets sneller uit en lag daarmee op kop. Ik kon hem goed volgen en probeerde op het tweede stuk nog een inhaalpoging maar dat lukte niet omdat we toen de tweede bocht alweer indoken.

Ben dus 2e geworden, ook goed. Volgende week zaterdag naar Assen voor het Drents Kampioenschap, kom ik veel van dezelfde jongens weer tegen. Gaan we er weer een geschikte dag van maken met z’n allen.

Finale Boys 13 – TC 5 Oss


 

Halve Finale Boys 13 – TC 5 Oss


Sponsored by – BMX-Photos.com