2010-NFF-Drents-kampioenschap-Assen-JesseOeff.. vandaag had ik nog flink last van m’n benen omdat ik donderdag op school de Coopertest had gehad. Ook vind ik de startheuvel van Assen drie keer niks doordat het niet steil genoeg is en het hek te langzaam valt.

Ik zat steeds tegen het hek met de start en daardoor ben je een slag te laat bij het starten. Gelukkig kon ik goed snelheid maken waardoor ik het voor de eerste bocht alweer goed had gemaakt en op kop lag. De manches, kwart-en halve finale gingen met gemak, alles 1 gefietst.

In de finale kwam de verzuring weer om de hoek kijken en moest ik Nick en Wesley op z’n thuisbaan voor laten gaan. Met een derde plaats was ik ook wel tevreden vandaag. Volgende week is de laatste TC, die wedstrijd betekent meer voor mij. Ik sta 2e in het klassement onder Nick.

De kans is erg klein maar ik zou nog wel eerste kunnen worden maar dan moet het wel heel gek gaan met Tricky Nicky. Ik ga er gewoon voor en zorg dat ik geen Coopertest voor die tijd meer doe!

Sponsored by – BMX-Photos.com