2010-TC6-Doetinchem-JesseLeuke dag gehad vandaag in Doetinchem, vooral met de jongens maar ook het fietsen ging okee. Starts waren redelijk, zat af en toe iets tegen het hek. Manches en halve finale kwam ik door met 1-1-1 en 2 in de semi.

In de finale mochten Nick en Harrie als eerste kiezen, die gingen uiteraard op plek 1 en 2 staan aan het hek. Ik koos bewust voor plek 8 omdat ik dan meer vrijheid heb en daardoor flink kon aanzetten. Hopelijk zou ik dan aan kunnen sluiten bij Nick en Harrie of bij holeshot er misschien wel voorlangs kunnen rijden. Nou, de start was inderdaad goed, maar die van hun ook en we reden met z’n drieën de eerste bocht in. Daar hadden zij toch het voordeel van de binnenkant maar ik sloot goed aan. Ik ben dan ook als 3e gefinished.

Aan het eind van de dag was de prijsuitreiking voor het klassement. De eerste 8 kregen een beker. Ik ben 2e geworden, niet slecht.. Vorig jaar was ik 4e en het jaar daarvoor 9e dus er zit een stijgende lijn in. Het wedstrijdseizoen is nu ten einde, dus tijd voor wat rust en andere dingen.

 

Finale Boys 13 – TC 6 Doetinchem


Sponsored by – BMX-Photos.com