2011-Kortrijk-Zaterdag-Jesse-BeskersVandaag de eerste indoor wedstrijd van een weekendje internationale fietscross in Kortrijk(B). Na wat trainingsrondjes op vrijdagavond konden we zaterdag ochtend nog een uurtje trainen. Ja een uurtje, maar het was zo druk dat ik maar 1 rondje heb gereden.

De manches kwam ik door in 2-1-1 en mocht me opstellen voor de 1/4 finale. Aan het was het een enorme herrie van de speakers en achtermij gebeurde van alles waardoor ik compleet de start verprutste. ik kon op de baan nog wat goedmaken en kon met een 4e plaats door naar de halve finale.

Aan het starthek in de halve finale vertrekken van plek 8 is niet echt ideaal, toch maar het beste er van gemaakt. Op het zware derde stuk kon ik nog veel goedmaken en ging als derde over de streep.

Voor de finale was ik redelijk relaxt. Ik mog van plek 5 vertrekken en had een redelijke start maar lag al direct 7e. In de eerste bocht twee gasten ingehaald en in de tweede bocht de Deen Salling nog opzij gezet. Uitslag: 1.Lavreysen (NL) 2.Le Trudet (FRA) 3.Geerling(NL) 4.BESKERS 5. Van Harsel(NL) 7.Salling (DK) 8.Brune(FRA)

Finale BMX Indoor Kortrijk(B) 14 jaar


Halve Finale BMX Indoor Kortrijk(B) 14 jaar


Sponsored by – BMX-Photos.com