2011-BMX-Indoor-Kortrijk-Jesse-BeskersOp de tweede dag in Kortrijk staat het Open Belgisch Kampioenschap op het programma. Na een goede nachtrust in het hotel in het centrum begon ik prima aan de manches. Ik voelde me sterk vandaag en besloot de manches me niet 100% te geven. Drie keer 1 was volgens plan om een goede uitgangspositie te hebben in de kwart finale.

Tja, de kwart finale.. ik heb er iets mee, nou ja iets tegen. Ging de start gisteren door het lawaai niet al niet goed, deze was wel erg dramatisch. Wederom was ik erg geconcentreerd op het startgeluid en ging vol weg bij de eerste tonen. Deze waren echter niet van het starthek en ik ging vol het hek. Weg kwart finale, weg Belgisch kampioenschap.

Gelukkig kon ik met wat schrammen en kneuzingen opstaan en heb het rondje uitgerold..

 

1/4 Finale Open Belgisch Kampioenschap BMX Kortrijk(B) 14 jaar


Sponsored by – BMX-Photos.com