2011-04-01-EK-Zolder-2011-Zaterdag-JesseIk ging de manches door in 2-1-1 en mocht me opstellen voor de 1/8 finale, daar werd ik op de finishlijn weer ’s voorbij gegaan door Sam Ligtlee. Een kwart finale was wel bereikt. Beginnend vanaf startplek 6 zette ik een goed eerste stuk neer en reed slim naar de tweede plaats, maar wou nog meer en probeerde de Deen die eerste lag in de eerste bocht te blocken, maar dat verliep niet zoals gedacht. Hij bleef op zijn fiets en ik moest uitklikken en daarmee waren de kansen voor een halve finale verkeken. De korte broek maar aangedaan want het was inmiddels 26 graden!

Uiteindelijk niet echt tevreden en jammer dat ik er zo snel uit lag. Ik heb de finale nog gekeken waar Harrie oppermachtig was en Nick derde werd. Morgen gaan we er voor en probeer ik een finale plek te halen.

Sponsored by – BMX-Photos.com