Papendal-SX-baan-Jesse-Beskers

Normaal schrijf ik alleen mijn wedstrijd verslagen hier, maar dit keer een melding van een wel heel bijzondere training. Ik mocht met de Talentengroep trainen op de Supercross baan in Papendal. Men wat is dat indrukwekkend. Een acht meter hoge startheuvel en enorme bulten. Je weet niet wat je ziet!

Tijdens het rijden op het derde stuk ging Nick helaas onderuit en moest naar het ziekenhuis waar hij te horen kreeg dat zijn schouderblad gebroken is. We zullen je missen de komende wedstrijden, beterschap Nick!

Toen ik na wat keren voorzichtig naar beneden rollend echt gas gaf sprong ik de eerste dubbel! Dat is echt wel een supergaaf gevoel.. Frank liet weten dat we hier vaker gaan trainen, dus daar kijk ik nu al weer naar uit!

Alle foto’s van de training in Papendal

Sponsored by – BMX-Photos.com