2011-EK-Ronde-6-Tjechie-Jesse-Beskers

Opstaan, douchen, 4 boterhammen en een kop thee wegwerken en gaan. Vandaag dag 2 van de rondes in Praag, het was wederom mooi weer. We konden ruim een half uur warmfietsen, dat waren 4 rondjes en net genoeg om redelijk fit aan de start te verschijnen.

De 1e manche ging goed, reed achter Rasmus Salling uit Denemarken aan en werd 2e. De 2e ging op zich goed, verslikte me alleen op het laatste stuk omdat ik ging achterwielen maar eigenlijk springen in m’n gedachten had, niet denken maar doen dus… 3e manche ging als de 1e en werd weer 2e. Kwartfinale koos ik voor startplek 1 en had een goede start, ik werd 1e. Halve finale durfde ik het aan om op plek 2 tussen Europees kampioen Diego Verducci (It) en de grote Let Ceplitis te gaan staan.

Met de start bleef ik ze goed bij en kon op de 4e positie blijven waardoor ik de finale had bereikt! In de finale had ik geen keus meer en kon ik op plek 8 aan het starthek aansluiten. Alles eruit halen wat er in zit, er was niets te verliezen, gisteren werd ik immers 8e. Start ging erg goed, maar bij de derde en vierde slag versnel ik niet genoeg en raak ik iets achter bij de snelle jongens. Ik werd 6e, toch nog iets verbeterd dus. Voor mijn gevoel een goed weekend gehad en ik ben op de weg terug.

Volgende week naar Heiloo voor de 2e TC, heb er weer zin in!

Finale Boys 13-14

Halve Finale Boys 13-14

Sponsored by – BMX-Photos.com