In de tweede ronde in de Topcompetitie in Heiloo heb ik eindelijk weer eens een finale gereden. De vorige lag ik er in de halve al uit en dat is geen prettige beleving. Ik werd in de manches meteen al bij Harrie ingedeeld, dus dat was even flink doortrappen… Harrie’s start is niet altijd even best en daar had ik in de 2e manche profijt van, tot aan de tweede bocht dan, want toen kwam hij met zijn lange benen alweer langsdraaien en kon ik achter hem aansluiten haha..

Harrie is op het moment heel erg sterk, geen vinger tussen te krijgen maar mijn moment komt ook nog wel weer, wacht maar af. Goed, halve finale was gelijk aan de manches: Harrie 1, Jesse 2. In de finale had ik een goede start en sloot als 2e achter Harrie met zo’n meter of drie, vier tussen ons in. Direct uit de derde bocht zag ik Quinn aankomen, hij passeerde mij rechts en ik liet hem gaan. Ik vond het goed zo, was tevreden met een finaleplek en of dat nou 2 of 3 was boeide me op dat moment even niet.

Volgende week de derde ronde in Doetinchem. Paar keer getraind de laatste tijd, moet lukken lijkt me. We gaan het zien.

Finale Finale Boys 14

 

Halve Finale Boys 14

Sponsored by – BMX-Photos.com