Terwijl het gisteren nog stralend weer was en bijna te warm, moesten we het vandaag met regen en wind doen. Ik was goed uitgeslapen vanmorgen en had er ook zin in vandaag.

De manches zat ik eens een keer niet bij Harrie in en die kwam ik goed door met 1-2-1. De halve finale ging erg lekker, als uit het boekje en ik won ‘m dan ook. In de finale mocht ik als 2e kiezen, na enige twijfel of ik wel naast Harrie zou moeten gaan staan, besloot ik het toch te doen en achteraf de goede keuze want het resulteerde in een knappe 2e plaats. In het klassement ben ik weer een plaatsje gestegen want Joost en Quinn kwamen mij niet voorbij vandaag. Ik sta dus nu op de 2e plaats. Volgende week zaterdag zijn we naar Papendal waar de Supercross gehouden wordt en gaan we met z’n allen onze Greenhopper Jelle aanmoedigen.

En voor zondag staat Dedemsvaart op de agenda, poosje niet geweest dus ook weer leuk.

2011-TC-3-Doetinchem-Jesse-Beskers-1000

Finale Finale Boys 14

 

Halve Finale Boys 14

Sponsored by – BMX-Photos.com