Ronde-7-8-Winterthur-Jesse

Vrijdagochtend zijn we om 7.00 uur vertrokken naar Zwitserland. De reis ging goed, we waren op tijd in ons hotel zodat we nog even konden bijkomen. Daarna gingen we naar de baan om te trainen. Op het eerste gezicht een prima baan, maar tijdens het fietsen bleken er wel wat valkuiltjes in te zitten. Vooral op het vierde stuk, daar gingen er ook geregeld wat onderuit. Het starthek was wel fijn, modern en geluiddempend, en het eerste stuk ging ook vlekkeloos.

De volgende dag mochten we al vroeg uit de veren, Mike kon om 8.15 uur al trainen. Aansluitend de manches en daarna was mijn blok aan de beurt om te trainen. Nog maar eens goed de starts geoefend. De wedstrijd ging op zich leuk, maar ik kon er nog niet uithalen wat er voor mijn gevoel in zat. Met 4-5-3 was ik krap door naar de kwartfinale. Hier werd ik 4e, dus door naar de halve. Mijn benen begonnen moe te worden, daardoor lukte het me niet om de halve finale door te komen, ik werd 7e..

Halve Finale Boys 13-14 Ronde 7 Winterthur

Sponsored by – BMX-Photos.com