2011-Ronde-7-8-Winterthur-Zaterdag-Jesse

Vandaag moesten we een half uurtje eerder beginnen. In de training nog eens goed op het vierde stuk getraind en het tweede stuk gesprongen. Ik had er nu wel een goed gevoel over en ik was fit. De manches kwam ik goed door met 2-2-2 en in de kwartfinale werd ik zelfs 1! Steeds goed uitgefietst na de wedstrijd en toen de halve finale. Ik was ontspannen en startte goed. Ik werd 2e achter Harrie, en dus een finaleplek te pakken.

Ik mocht in de finale als 3e kiezen. Ik sloot aan naast Harrie en Diego Verducci. Naast mij kwam de Let Cepilitus staan. Terwijl we klaar stonden voor de start begon hij te wiebelen en viel hij bijna tegen mij aan. Het starthek viel maar ik was even een seconde uit mijn concentratie waardoor mijn start niet de snelste van vandaag was. Ik sloot als vierde of vijfde aan maar in de eerste bocht kwam koprijder Diego te vallen en het hele zaakje remde af om langs hem heen te sturen. Vervolgens konden we weer aan zetten en even lag ik toen 3e, maar de Let, die door zijn slechte start van achteren moest komen, had het gas er nog goed opstaan en raasde me daardoor voorbij. Uiteindelijk werd ik 5e. Het doel om in de finale te rijden is toch weer gehaald. Nu even geen belangrijke wedstrijden meer tot begin juli. Tijd om me voor te bereiden op het NK en EK.

 

Finale Boys 13-14 Ronde 8 Winterthur

 

Halve Finale Boys 13-14 Ronde 8 Winterthur

 

Kwart Finale Boys 13-14 Ronde 8 Winterthur

Sponsored by – BMX-Photos.com