2011-NKC-Schijndel-Jesse-Beskers

Ritje naar Schijndel was zo gedaan, wat is anderhalf uur… 9.15 uurtje trainen, daarna de parade gelopen met de Greeniekids. Het ging vandaag niet om mijn eigen punten maar die voor de club, het NK Clubkampioenschap. Heel veel hadden we niet in te brengen met ons kleine clubje, maar alleen al voor de gezelligheid ging ik mee. Heb natuurlijk wel m’n best gedaan, kwam in de finale en werd 3e. Uiteindelijk werden we 23e van de 32 clubs.

We hadden er iets meer van verwacht maar daar kunnen we nu dus aan gaan werken. Het was best lachen en na afloop zijn we met z’n allen naar de Mac geweest. Komend weekend serieuzere zaken: het NK in Baarn. Even een paar dagen op tijd naar bed, en dan maar eens kijken hoe het loopt!

Finale Boys 14 NK-Clubs

 

Halve Finale Boys 14 NK-Clubs

Sponsored by – BMX-Photos.com