Combiwedstrijd in Baarn, de dag voor het Nederlands Kampioenschap, een race die door twee bonden georganiseerd zou worden, maar de NFF haakte op het laatst af en de KNWU heeft het uiteindelijk zelf maar gedaan. Het liep daardoor allemaal verschrikkelijk uit en er werd pas om 13.00 uur gestart. Deze wedstrijd wilde ik juist gebruiken als trainingsdag voor het NK op de volgende dag, niet als hangdag…

Het ging ook voor geen meter, ik wilde de eerste bult graag springen maar er stond erg veel wind en ik wilde ook geen risico’s nemen voor de volgende dag. Ook het derde stuk kreeg ik niet onder controle, dus ik ging met een rotgevoel naar het hotel en had weinig vertrouwen in een goede afloop morgen. Ik werd trouwens nog wel 4e deze dag. In het hotel aangekomen heb ik eerst wat gegeten en ben toen gaan douchen. Nog even tv gekeken maar was erg moe. Toen ik daarna op bed ging liggen was ik ook binnen twee minuten vertrokken.

Finale Boys 14 Combi wedstrijd Baarn

 

Halve Finale Boys 14 Combi wedstrijd Baarn

Sponsored by – BMX-Photos.com