De dag van het NK was aangebroken, de wind leek wat minder stevig maar daar ging ik nog maar niet van uit. Tijdens de training nog eens even op die bult geoefend, en ik haalde hem wel. Het derde stuk bleef lastig. De manche indeling was gunstig en ik reed alles 1. In de halve finale had ik samen met Wesley een goede start en we gingen samen de eerste bocht in. Naarmate ik kon aanzetten ging ik hem op het tweede stuk voorbij en werd wederom 1e.

In de finale mocht ik als tweede kiezen, ik koos voor startplek 2, tussen Harrie en Nick in. Harrie was meteen als een speer weg en Nick volgde hem. Ik was als derde uit het starthek maar kon op een of andere manier niet bij blijven. In de eerste bocht gingen Desmond en Mitchel onder mij door en lag ik 5e. Ik probeerde nog wel van alles maar het zat er gewoon niet in. Dit deed mij wel zeer, ik had veel beter gewild. Pas in de auto op weg naar huis zakte het schuldgevoel wat weg en kon ik weer vooruit kijken. Ik heb nu erg veel zin in aankomend weekend, dan is het EK in Haaksbergen. Deze week sta ik ’s morgens op tijd op en maak het ’s avonds niet te laat om een beetje fit en in het ritme te blijven. Ik ga er echt alles aan doen om een goed EK neer te zetten!

Finale Boys 14 NK Baarn

 

Halve Finale Boys 14 NK Baarn

Sponsored by – BMX-Photos.com