Wat een lekker weertje daar in Volkel! Smooth baantje en ik ging er ook snel overheen. Tussen de twee trainingen door op zaterdag gingen we naar ons hotel. Daar konden we zo naar toe fietsen, was dichtbij de baan. Het was eigenlijk geen hotel maar een bed en breakfast boerderij, zag er wel leuk oud uit allemaal maar erg netjes. We kregen een welkomsdrankje en gingen toen naar onze kamer. Daar zat een bedstee in en er lagen twee matrassen op de grond. Onder de stoel stond een pispot en een paar klompen, wel geinig. Gelukkig was er wel een mooie badkamer, dus die pispot was niet nodig.

De wedstrijd op zondag ging goed, ik had snelle starts en won alle manches. Ik hoefde geen kwart maar kon meteen naar de halve finale. Daar stond ik op plek 3 aan het starthek, tussen Wesley en Nick, twee snelle starters. Bij de start stond ik waarschijnlijk te ver naar voren want ik slipte iets weg met m’n achterwiel. Wesley en Nick waren dus sneller weg maar ik probeerde meteen te herstellen door mee te gaan. Wesley kwam scheef uit, klikte uit zijn pedaal en ging met gestrekt been richting de tweede bult. Ik zag hem vallen en kon hem nog net ontwijken. Daardoor kwam het hele rijdersveld door elkaar en iedereen probeerde zo snel mogelijk weer zijn lijn te rijden.

Ik lag toen al 7e en ik kwam niet verder naar voren. Jammer, want dit heeft mij wat punten gekost voor het klassement. Ik sta nu 3e, achter Quinn die de laatste TC’s erg goed heeft gereden. Misschien kan ik de laatste TC in Luyksgestel nog wat goedmaken, die is op 16 oktober. Volgende week zondag is er nog een AK in Haaksbergen, leuke trainingswedstrijd.

TC Volkel – Finale Boys 14

Sponsored by – BMX-Photos.com